Expansion Through Colour

expansion through colour athens

EXPANSION THROUGH COLOUR

“Ανάπτυξη μέσα απο το Χρώμα” 

Εισαγωγική ημερίδα, Αθήνα

16 Οκτωβριου 2016, 11.00πμ − 5.00μμ

Τιμη ημεριδας: €35.00

(φερτε μαζι σας οτιδηποτε χρειαζεστε για να ειστε ανετοι)

με εισηγήτρια και συντονίστρια την Χρυσούλα Συρίγου, The Golden Muse

Αυτή η εισαγωγική ημερίδα θα σας προσφέρει την ευκαιρία να βρειτε ενα καταφύγιο από την καθημερινή σας ζωή και τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τoν πνευματικό σας εαυτό μέσα από τη δύναμη του χρώματος για να επουλωθούν θέματα υγείας, αφαίρεση μπλοκ και να επεκτείνετε την αυτογνωσία σας.

  • πρακτικές ασκήσεις με τη χρήση δίχρωμων ελαίων και στοιχειακών αποσταγμάτων

  • διαλογισμός με χρώμα

  • εργασία στα τσάκρα

  • αναγνώσεις με χρώματα που θα επικεντρωθούν στις ατομικές σας ανάγκες.

about

Σύστημα “Καθρέφτες Χρώματων” – Colour Mirrors

Το χρώμα είναι ουσιαστικά ενέργεια ή δόνηση, εργαλείο για την αυτογνωσία. Στο σύστημα “Καθρέφτες Χρώματων” η γλώσσα και οι δονήσεις του χρώματος μπορούν να προσεγγιστούν μέσων της παρατήρησης μπουκαλιών με χρωματιστό λάδι και νερό. Κάθε φιάλη και χρώμα έχει ένα νόημα και προσφέρει γνώσεις σχετικά με τους τομείς της ζωής μας που  αισθανόμαστε είναι μπλοκαρισμένες ή πού θα θέλαμε να αυξήσει τις δυνατότητές μας για μια πιο πλούσια και χαρούμενη ζωή.  Όταν συντάσσεται σε ένα συγκεκριμένο μπουκάλι χρώμα, το χρώμα αυτό έχει ένα μήνυμα και θα σας βοηθήσει να αναλύσετε το θέμα σας.

Η ημεριδα στις 16 Οκτωβριου 2016 προσφέρει τα πρωτα εισαγωγικα μαθήματα  για να μελετήσετε τη γλώσσα των χρωμάτων, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις

  • για την προσωπική σας ανάπτυξη
  • για να ξεκινήσετε τη δική σας πρακτική θεραπεία
  • ή να προσθέσετε σε αυτό που ήδη προσφέρετε ως άνθρωποι στον εαυτό σας και κατά συνέπεια στους γύρω σας..

Η εισαγωγικη και βιωματικη ημεριδα  Ανάπτυξη Εαυτου μέσα απο το Χρώμα”  “Expansion Through Colour” διδασκεται απο την Χρυσουλα Συριγου, The Golden Muse, πιστοποιημένη συντονίστρια του συστήματος Χρωματιστών Κατόπτρων “Colour Mirrors System” (τομέας της πνευματικής ψυχολογίας), και ειδικευμενη δασκαλα της γλωσσας των χρωματων στην Αγγλια οπου ζει τα τελευταια 21 χρονια.

Η Χρυσουλα ειναι επισης προσωπική συμβουλος στην ανάπτυξη Νοημοσύνης της Καρδιάς (Heart IQ™ Coach), παραγωγός ραδιοφώνου και παρουσιαστρια του “Health and Healing” Show στο www.RedShiftRadio.co.uk 

Για περισσοτερες πληροφοριες και κρατησεις θεσεων − Επικοινωνηστε με την Χρυσουλα. Email: info@chrisoulasirigou.com

Mini Ατομικη συνεδρια (40 λεπτα): €20 Η τιμη αυτη προσφερεται μονο σε αυτους που συμμετεχουν στην ημεριδα.

Αυτό που έζησα μέσα από το διάβασμα των χρωμάτων με την Χρυσούλα, ήταν και είναι μία αυτοανακάλυψη. Εγώ διάλεξα, εκείνη μου έλεγε, και καθώς μου μιλούσε, άκουγα τον εαυτό μου να επιβεβαιώνει κρυφά και φανερά: “…ναι, αυτό είναι!..” ή “α…χα…έτσι εξηγείται λοιπόν…αυτό είμαι.” Έτσι ένιωσα ανακούφιση και χαρά εσωτερική, άντλησα επιπλέον δύναμη για το δρόμο μου, και απόκτησα μια νέα, σταθερή και σοφή υποστήριξη.” – Ευαγγελια Σερετη

H συνάντηση με τήν Χρυσούλα είχε πολύ ενδιαφέρον γιά εμένα, γιατί μέσω τής ανάγνωσης τών χρωμάτων που επέλεξα μού επικυρώθηκαν ακόμα μία φορά τά στοχεία εκείνα τού εαυτού μου που χρειάζεται νά αναπτύξω, μέ σκοπό να συνδεθώ περισσότερο μέ τήν θηλυκή μου ενέργεια, τήν καρδιά μου, τό πνευματικό μου κομμάτι. Η Χρυσούλα μέ τήν θετική ενέργεια πού έχει, τίς γνώσεις και την καλή της καρδιά, προστέθηκε στούς ανθρώπους που μέχρι στιγμής μού άνοιξαν ένα ακόμα παραθυρο στό φώς. Τήν ευχαριστώ πολύ από καρδιάς. ” – Μαρία Σταμπούζου, ενεργειακή θεραπευτρια

Chrisoula at the studio with her “Warrior Women” guests, wearing pink, the colour of feminine essence and love. One of the colours to be explored at the one day workshop, Sunday 16 October in Athens.

Στο σύστημα “Καθρέφτες Χρώματων” σας ενθαρρύνουμε να επιλέξετε τα χρώματα που σας ελκύουν,  το σώμα σας ξέρει ποια δόνηση χρώματος χρειάζεται σε κάθε δεδομένη στιγμή.  Μέσα από τα χρώματα που επιλέγετε, τα μπουκάλια “Καθρέφτες Χρώματων” προσφερουν την τέλεια αντανάκλαση του εαυτού σας, τα εμπόδια μπροστά σας… και την αληθινή θεία θέληση.  Όταν μελετάμε την έννοια των χρωμάτων, κοιτάμε τις θετικές και τις αρνητικές πλευρές, το αρνητικό είναι το «πράγμα» που μπορούμε να εστιάσουμε την προσοχη για να μετατρέψουμε τις πτυχές της ζωής μας.

Το Χρώμα ενισχύει όλες τις πρακτικές …

και μέχρι σήμερα έχουμε διαπιστώσει ότι λειτουργεί καλά με την ψυχολογία και την παροχή συμβουλών, με συμπληρωματικές θεραπείες όπως το Ρέικι, EFT, Matrix Reimprinting, Ρεφλεξολογία και Κινησιολογία και υποστηρίζει επίσης άλλα συστήματα, όπως διατροφή, αστρολογία και αριθμολογία, καθώς και να χρησιμοποιηθούν σε πιο mainstream επαγγελματικές και εκπαιδευτικές αρένες.

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει. 

Δεν υπάρχουν εγχειρίδια ή πιστοποιητικά, καθώς είναι μια πορεία πνευματικής θεραπείας με έμφαση στην περίπτωση που επιθυμείτε επουλωση και επεκταση κάθε πτυχής της ζωής σας – είτε πρόκειται για επιχειρήσεις, οικονομικά, την υγεία, την αυτογνωσία και τις σχέσεις.

PINK - EXPANSION THROUGH COLOUR

Πειτε ΝΑΙ σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης, αυξάνοντας τη συνείδησή σας και την επεκταση του εαυτου σας.

Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω στην Αθήνα, 16 Oκτωβρίου, Τηλ: +447766 052060 και να βρούμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τρόπους συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης και να συνδημιουργήσουμε.

με εκτίμηση και θετικές σκέψεις

Χρυσούλα Συρίγου

Chrisoula — The Golden Muse

Chrisoula Logo 4 PRINT FINAL